Wist je dat er duizenden dieren zijn die in ons land hulpeloos ronddwalen, zonder onderdak of liefdevolle verzorging? Sommige dieren zijn achtergelaten door hun eigenaar, anderen zijn verwaarloosd of mishandeld. Wat de reden ook is, wij bieden deze dieren een tweede kans op een beter leven.


Wij kunnen niet bestaan zonder jouw hulp
Het kost veel geld om de dieren te voeden, te verzorgen en medische zorg te bieden. Door donateur te worden, draag je bij aan de zorg voor deze dieren en help je ze om de beste zorg te krijgen die ze verdienen. 

Als donateur maak je het mogelijk dat het dierenopvangcentrum kan blijven bestaan en de dieren de beste zorg kan bieden. Jouw donatie kan het verschil maken tussen leven en dood voor een dier in nood. 

Dank je wel namens alle dieren!


Doneren in natura
Behalve van geld worden wij ook blij van giften in natura. Personen of bedrijven doneren met regelmaat in de vorm van materialen voor de dieren (voer, manden, krabpalen, dekens, medicijnen etc.) Helaas zijn niet alle spullen geschikt voor de asieldieren. Materialen die wij als stichting niet kunnen gebruiken voor onze dieren, worden verzameld voor onder andere organisaties zoals de Dierenvoedselbank. Om ervoor te zorgen dat we de opslag minimaal houden en zelf geen materialen hoeven af te storten, beschikken we over een lijst van spullen welke we aannemen en welke niet. Dit kan per seizoen of periode veranderen. 


Periodiek schenken
Ben jij van plan om Stichting ROZE te steunen? Daar zijn wij heel blij mee. Door jouw steun kunnen wij meer dieren in nood blijven helpen. Maar wist je dat er ook manieren zijn, waarop een donatie ook voor jou voordeliger kan zijn. Met een periodieke schenking profiteer jij van belastingvoordeel. Je kunt jouw schenking namelijk aftrekken bij je belastingaangifte.

Periodiek schenken

Nalatenschap

Help de dieren als je er niet meer bent
Heb je er ooit aan gedacht om jouw liefde voor dieren voort te zetten, zelfs nadat jij er niet meer bent? Door nalatenschap, kan steun en zorg voor dieren voortgezet worden en een blijvende impact hebben op het leven van talloze dieren.

Het is geen geheim dat dierenopvangcentra hard werken om zoveel mogelijk dieren te helpen en te beschermen. Of het nu gaat om het redden van zwerfdieren, het bieden van medische zorg aan gewonde dieren of het zoeken van nieuwe, liefdevolle huizen voor verlaten dieren, het werk van een dierenopvangcentrum is onmisbaar voor de gemeenschap en voor onze harige vrienden. Je kunt helpen door stichting ROZE op te nemen in je testament.