Ben jij van plan om Stichting ROZE te steunen? Daar zijn wij heel blij mee. Door jouw steun kunnen wij meer dieren in nood blijven helpen. Maar wist je dat er ook manieren zijn, waarop een donatie ook voor jou voordeliger kan zijn. Met een periodieke schenking profiteer jij van belastingvoordeel. Je kunt jouw schenking namelijk aftrekken bij je belastingaangifte.

Belastingvoordeel
Je krijgt tot maximaal 37,05% van je donatie terug van De Belastingdienst. Het precieze bedrag hangt af van de hoogte van jouw gift en inkomen. Wil je weten hoeveel belastingvoordeel jij hebt? Gebruik de schenkcalculator.

Rekenvoorbeeld

Geen overeenkomstMet overeenkomst
Aftrekbare gift€ 0,-€ 250,-
Belastingvoordeel€ 0,-€ 92,-
Je betaalt netto€ 250,-€ 158,-
Jouw voordeel€ 92,-

Eenvoudig en snel geregeld
Periodieke schenken aan Stichting ROZE kan gemakkelijk en snel geregeld worden via een schenkingsovereenkomst en betalingsvolmacht. Download hieronder de schenkingsovereenkomst en betalingsvolmacht. Vul deze formulieren in en stuur ze per post of per e-mail naar:

Stichting ROZE
o.v.v. Periodiek schenken
Kanaaldijk Noord 127a
5642 JB Eindhoven

E. info@rozeindhoven.nl


Goed om te weten

  • De duur van de overeenkomst is voor minimaal vijf achtereenvolgende jaren
  • Je geeft elk jaar hetzelfde bedrag
  • Je legt vast wanneer een periodieke gift stopt
  • Giften die eerder zijn gedaan, tellen niet mee
  • Er geldt een minimaal bedrag van €60,- per jaar

Stichting ROZE beschikt over een ANBI-status. Dit betekent dat wij geen schenkbelasting hoeven te betalen over de ontvangen schenkingen. Alles komt dus direct ten goede aan het helpen van dieren in nood.

Meer informatie over periodiek schenken vind je op de website van De Belastingdienst.