Doneren via een nalatenschap

Heeft u er ooit aan gedacht om uw liefde voor dieren voort te zetten, zelfs nadat u er niet meer bent? Door een nalatenschap achter te laten aan ons dierenasiel, kunt u uw steun en zorg voor dieren voortzetten en een blijvende impact hebben op het leven van talloze dieren.

Het is geen geheim dat dierenasielen hard werken om zoveel mogelijk dieren te helpen en te beschermen. Of het nu gaat om het redden van zwerfdieren, het bieden van medische zorg aan gewonde dieren of het zoeken van nieuwe, liefdevolle huizen voor verlaten dieren, het werk van een dierenasiel is onmisbaar voor de gemeenschap en voor onze harige vrienden.

Maar om deze belangrijke missie te kunnen blijven uitvoeren, hebben we uw hulp nodig. Met uw nalatenschap kunnen we ons werk blijven voortzetten en nog meer dieren helpen in nood. Uw bijdrage kan een groot verschil maken voor de toekomst van ons dierenasiel en voor de dieren die bij ons terechtkomen.

Door ons op te nemen in uw testament, kunt u uw liefde voor dieren overdragen en helpen ervoor te zorgen dat ons werk blijft voortduren. We begrijpen dat het een persoonlijke beslissing is, dus we zijn bereid om met u samen te werken om uw wensen en behoeften te begrijpen en te respecteren.

Als u meer wilt weten over hoe u een nalatenschap kunt achterlaten voor ons dierenasiel, neem dan contact met ons op. We zijn er om u te helpen en u kunt erop vertrouwen dat uw nalatenschap een blijvende impact zal hebben op de dieren die bij ons terechtkomen.

Hartelijk dank voor uw overweging en uw steun aan ons dierenasiel.