Vacatures betaalde banen

Dierenverzorger + kynologisch instructeur

Om ons dierenverzorgingsteam te versterken zijn wij op zoek naar een afgestudeerd dierenverzorger met een diploma kynologisch instructeur. De honden die bij ons binnenkomen hebben vaak een rugzakje en met de juiste positieve training zorgen wij ervoor dat ook deze honden een nieuw huis kunnen krijgen. Zit jij vol positieve energie, schrikt een pittige hond jou niet af en werk je ook graag mee op de afdelingen met andere diersoorten, dan is dit je kans!  

Paraveterinair + dierenverzorger

Kun jij snel schakelen en vind je het heerlijk wanneer geen één dag hetzelfde is? Herken jij een ziek dier meteen en weet je wat de volgende stap moet zijn om dit dier te helpen? Om ons medische team en ons dierenverzorgingsteam te versterken zijn wij per direct opzoek naar een paraveterinair met achtergrond dierenverzorging. Omdat wij met een externe kliniek werken vinden wij het belangrijk dat onze paraveterinaire collega’s de dieren in ons asiel goed kennen. Zo krijgen ze de juiste verzorging en kunnen we snel handelen.

Dierenverzorger

Ben jij een grote konijnen en knaagdieren liefhebber of heb je stiekem een grote interesse in reptielen en amfibieën? Mogelijk is dit dan jouw droombaan want wij zijn opzoek naar iemand die ons dierenverzorgingsteam kan komen versterken.