Sam

RasMechelse Herder
GeslachtReu, intact
Leeftijd5 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenNee
Kan bij kattenNee
Kan bij kinderenNee
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf30-6-2022
Registratienummer77
Adoptietarief
(incl. chippen en vaccineren)
€240,00

Deze prachtige reu heet Sam, het is een lieve Mechelse Herder die het heerlijk vindt om aandacht te krijgen. Sam is de beste leerling van de klas, want hij kent heel veel basiscommando’s en volgt deze perfect op!

Het lijkt erop dat Sam last heeft van het bekende ‘kennel syndroom’. Zodra je voor zijn kennel gaat staan, begint hij te blaffen en gaat hij rondjes draaien. Dit doet hij dan non-stop. Loop je weer weg houdt dit gedrag gelukkig ook weer vanzelf op. In het asiel merken wij dat Sam fel is op zijn eten. Voornamelijk het afpakken van eten is een dikke, vette no-go. Wanneer je dit wel doet, durft hij te happen. Om deze reden plaatsen wij Sam niet bij (kleine) kinderen.

Als Sam je eenmaal kent – en dit duurt bij Sam niet lang – is het net een Labrador in een Herders-outfit. Hij houdt enorm van knuffelen en aandacht. Het liefst springt hij bij je op schoot en tijdens de wandeling schooit hij vaak om een aai over zijn bol. Vrij snel eindigt dit in een uitgebreide knuffelsessie rollend in het gras.

Zelf denken wij dat Sam het nooit geleerd heeft om in een huis te wonen, maar dat dit met training in de toekomst wel mogelijk zou kunnen zijn. In de tijd dat Sam in het asiel verblijft, heeft hij al ontzettend veel geleerd. Een plek waar hij nu vooral buiten rond kan struinen en daarbij ook de knuffels krijgt die hij zo graag wil, zou perfect voor hem zijn!

Heb jij zin in wat gezelschap en schik je over een ruim buitenterrein waar plaats is voor een prachtige, lieve waakhond? Vul dan onderstaand intakeformulier in en wie weet loopt Sam binnenkort op jouw terrein rond!