Rosie

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd3 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenNee
Buiten/BinnenBuiten (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2254
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccinaties up-to-date,
neutralisatie en Feliway Help!)
€135
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat moet de tijd krijgen om te wennen

Deze knappe verschijning met een bijzonder zwart met cypers gemixte vacht is Rosie! De 3-jarige poes is verbazingwekkend genoeg voor de deur van het asiel gedumpt. Ze werd daar eind juli gevonden in een reismandje.

We weten natuurlijk niet wat Rosie in haar leven verder mee heeft moeten maken, maar het feit dat ze zo in de steek gelaten is heeft haar vertrouwen logischerwijs geschaad. We merken dan ook dat Rosie nog op haar hoede is in het asiel. Ze heeft al erg grote stappen gemaakt in het toelaten van menselijk contact, dus we denken dat dit met een veilige en rustige thuishaven alleen maar meer zal groeien! Zo wilde Rosie eerst helemaal geen contact, maar nu komt ze uit zichzelf kopjes geven en dan mag je haar zelfs aaien.

Ze schrikt nog wel snel van geluiden en trekt zich dan terug. Rosie heeft een zachtaardig karakter, want ze heeft ondanks haar angst nooit iemand pijn gedaan.

We zoeken voor Rosie dus een rustige plek, zonder al te veel prikkels voor haar. Het liefst zoeken we iemand die al ervaring heeft met katten, zodat er goed kan worden afgestemd met het gedrag van Rosie.

Ben jij degene die Rosie dé veilige plek kan bieden waar haar reeds opgedane vertrouwen nog meer mag gaan groeien? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.