Luxor

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd2 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenOnbekend
Buiten/BinnenBuiten (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2601
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccinaties up-to-date,
neutralisatie en Feliway Help!)
€135
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat is erg aanhankelijk en vraagt aandacht van je

Luxor is een bruin-cypers met witte kater van 2 jaar oud. Toen Luxor werd binnengebracht had hij een dikke voorpoot met een abces en veel plekjes en schrammen in zijn nek. Met goede verzorging is dit gelukkig allemaal weer hersteld. Waarschijnlijk heeft Luxor in zijn jonge leventje toch al het een en ander meegemaakt.  

Gelukkig heeft dat geen afbreuk gedaan aan zijn lieve karakter. Luxor is rustig en vriendelijk. In eerste instantie neemt hij een wat afwachtende houding aan, maar komt dan al snel voorzichtig contact maken. Vervolgens geniet hij volop van het aaien en heeft hij heel wat kopjes om cadeau te doen! 

Luxor is aanhankelijk, aanhalig en erg lief. Ook beschikt hij over een gezonde dosis nieuwsgierigheid; als hij op de galerij iets hoort, wil hij er het fijne van weten. We hebben nog niet gezien dat hij enthousiast speelt, maar misschien weet jij hem zo ver te krijgen? 

Dus ben jij op zoek naar een lieve, relaxte kameraad? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.