Kitty

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes, gesteriliseerd
Leeftijd6 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
kan bij kinderenVanaf 12 jaar
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf16-06-2022
Registratienummer320
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€130,00

Wat een prachtige dame is Kitty. Ze kwam bij ons binnen als zwervertje en helaas heeft niemand haar gemist.. Nu is het tijd om een fijn nieuw thuis voor haar te zoeken!

Ze is niet alleen mooi om te zien maar heeft ook een zijdezacht vachtje. Een lief karakter, met af en toe een klein randje. Als het haar even niet zint wat je doet dat zal ze dit met een hapje laten merken. Ja ja, er zit genoeg pit in deze lapjes-dame. Maar als je haar signalen goed leest en haar ook gewoon haar gang laat gaan, als ze wat me-time wil, dan is er niets aan de hand. Dan kan ze zelfs ontzettend genieten van een aai over haar bolletje.

Mevrouw spendeert het grootste gedeelte van haar dag in haar binnen verblijf, mogelijk is het voor haar dan ook prima om maar een klein buitenterrein te hebben om af en toe een frisse neus te halen of wat zonnestralen te vangen.

Wie heeft er een plekje voor deze lieve, kleine hartendief?  Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!