Kittens

RasEuropees
Leeftijd< 6 maanden
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€180,00

Het kittenseizoen is volop aan de gang en dat merken we in ons opvangcentrum. Vrijwel dagelijks komen telefoontjes bij ons binnen van mensen die jonge katjes hebben gevonden. Wanneer deze kittens medisch goedkeurd zijn, hun enting(en) hebben gehad en oud genoeg zijn is het tijd om een fijn thuis te gaan zoeken!

We proberen kittens zoveel mogelijk in gastgezinnen te plaatsen omdat dit de beste start van hun leven geeft. Zo kunnen ze alvast wennen aan een boel “vreemde” geluiden in huis en de routines die mensen doorgaans door de dag heen hebben. Maar onze gastgezinnen zitten inmiddels vol en ons opvangcentrum stroomt over van deze kleine poezenkindjes. (Interesse om gastgezin te worden? Klik hier) Omdat er bijna niet tegenop te boksen is hen allemaal stuk voor stuk op de website te zetten kan het zo maar zijn dat er veel meer kittens beschikbaar zijn dan het op de website lijkt. Daarom is het ook mogelijk om gewoon bij ons voor een oriënterende kennismaking langs te komen (dit kan enkel op afspraak). Zo kun je meerdere kittens in één keer zien en kunnen wij je mogelijk helpen bij een beslissing.

Kittens worden alleen geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren.


Vul hieronder het intakeformulier in, dan hebben wij alvast de belangrijkste gegevens op een rij en kunnen wij zo snel als mogelijk contact met je opnemen om een datum te plannen! (Bij diernummer kun je een X invullen)