Bibi

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd3 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenZie tekst
Kan bij kinderenJa
Buiten/BinnenBuiten (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2275
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccinaties up-to-date,
neutralisatie en Feliway Help!)
€135
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat is erg aanhankelijk en vraagt om aandacht

Dit is Bibi: ze is een 2-jarig poesje die in Eindhoven is gevonden. Bibi had een tranend oogje bij binnenkomst. Het leek eerst om een verstopte traanbuis te gaan, maar na deze te hebben gespoeld, blijft Bibi haar oogje tranen. Er blijkt een vergroeiing te zitten, waardoor ze mogelijk altijd een tranend oogje zal houden. Dit lijkt verder geen kwaad te kunnen. 
 
Het is duidelijk dat Bibi hier zelf in ieder geval weinig last van heeft! Want vanaf het begin af aan pakt Bibi de vrijwilligers in het asiel in. Ze is echt een schatje en houdt van de aandacht die ze krijgt. Ze lijkt alles goed te vinden, als ze maar aandacht krijgt. Daarnaast houdt ze graag van spelen en dit kan haar eigenlijk nooit genoeg zijn. Spinnend geniet ze ook van chillen bij je op schoot.  
 
Bibi reageert wisselend op de andere katten in ons asiel, dus het is niet helemaal duidelijk of ze bij andere katten kan. Wegens haar sociale aard zou het haar mogelijk zelfs goed doen om met een kattenmaatje samen te wonen, zodat ze lekker kan spelen en gezelschap heeft. Voor advies over een eventuele match tussen Bibi en je huidige kat(ten) kan je altijd contact opnemen met het asiel.

Ben jij de gelukkige die Bibi alle aandacht kan geven die ze zo graag wil? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.