40 kittens in één week tijd

Kitten Bella, 40 kittens in één week. hulpvraag

Bella is pas 9 weken oud en slechts één van de 176 kittens die momenteel verblijven in onze dierenopvang en gastgezinnen, Wekelijks loopt dit aantal flink op. Alleen al afgelopen week kwamen er 40(!!) kittens bij ons binnen.

De dierenambulance rijdt af en aan om deze, en ook andere dieren, een kans te geven op een fijn leven. De drukte is zo groot dat wij in de problemen komen om alle kosten te kunnen dekken én daarnaast raken onze gastgezinnen overvol.

Met 40 extra kittens in één week tijd staan wij voor een raadsel. Hoelang kunnen wij dit nog betalen? Een nieuw baasje betaalt €172 voor het adopteren van een kitten, maar in veel gevallen lopen de kosten al gauw op tot €500,- per kitten. We komen veel geld te kort.

Alstublieft, help mee. Stichting ROZE is de enige dierenopvang voor Eindhoven e.o. Wij zijn mede afhankelijk van donaties en giften. Iedere gift, groot of klein, helpt dus enorm de levens van deze kleine bolletjes wol te redden. Zonder uw hulp wordt het heel moeilijk. Want ook volgende week verwachten wij weer een hoop van deze arme schatjes. Doe een gift of word nu donateur vanaf €3,-p/mnd en help mee.

Dianne Lukkenaar / 12 juli 2023
SHARE