Vacatures vrijwilligerswerk: Kat

Per 1 januari 2022 is Stichting ROZE (Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven) verantwoordelijk voor de opvang van zwerfdieren en wilde dieren in nood voor Eindhoven en 14 regiogemeenten. De stichting beschikt over opvangfaciliteiten voor honden, katten, konijnen, knaagdieren, vogels, hobbydieren en reptielen/amfibieën. In het wild levende dieren uit de regio worden 24 uur opgevangen en verzorgd en gaan vervolgens naar Vogelasiel Someren. Bij Stichting ROZE werken we met professionals, maar zoeken we ook vrijwilligers. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Gastgezin kat

Elk jaar worden er vele zwerfkatjes geboren in de regio Eindhoven en opgevangen in het dierenasiel. Deze pluizenbolletjes worden regelmatig gevonden zonder moeder, zijn vaak ziek en zijn niet gewend aan mensen. Voor deze kittens zoeken we pleeggezinnen die zorgen dat de katjes gezond en sociaal worden zodat ze geadopteerd kunnen worden.

Administratief medewerker bemiddeling
(voorlopig ingevuld)

Dagelijks krijgen we via de website ingevulde intake formulieren binnen voor mensen die interesse hebben in een kat. Help jij ons mee de katten snel een nieuw huisje te geven? Jij wordt een extreem belangrijke spil in het mooie web. Jij gaat er namelijk voor zorgen dat mensen die interesse hebben in een kat ook daadwerkelijk de mogelijkheid krijgen om een kat te ontmoeten! 

TNR Buurtonderzoeker (voorlopig ingevuld)

Met elke TNR-actie is het de bedoeling om zwerfkatten te vangen die geen eigenaar hebben. Het is nodig om goed uit te zoeken of de katten waar een melding van is gedaan echt geen eigenaar hebben.Dierverzorger – Verwilderde katten

Je zorgt dat de katten een schoon hok krijgen en gevoerd worden. Daarbij let je op hun gedrag en gezondheid en houd je hierover een administratie bij. Op de dagen dat de katten naar de dierenarts gaan laat je ze overlopen in een transportmand en brengt ze naar onze interne dierenartspraktijk.

TNR-vrijwilliger (voorlopig ingevuld)

Heb je een warm hart voor katten en wil je écht impact hebben? Dan hebben we de perfecte kans voor jou! Bij Stichting ROZ Eindhoven hebben we energieke vrijwilligers zoals jij nodig om ons geweldige Trap-Neuter-Return (TNR) programma te ondersteunen. 

Vrijwilliger: wegen van dieren

We zoeken voor een aantal momenten in de week, iemand die de dieren nauwkeurig weegt. Dit klinkt misschien gek, maar door de dieren goed en structureel te wegen weten we precies hoe het met het dier gaat. Ben jij iemand die gedetailleerd te werk kan gaan en het leuk vindt om met dieren om te gaan?