Vacatures vrijwilligerswerk: Hond

Stichting ROZE (Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven) is verantwoordelijk voor de opvang van zwerfdieren en wilde dieren in nood voor Eindhoven en 14 regiogemeenten. De stichting beschikt over opvangfaciliteiten voor honden, katten, konijnen, knaagdieren, vogels, hobbydieren en reptielen/amfibieën. In het wild levende dieren uit de regio worden 24 uur opgevangen en verzorgd en gaan vervolgens naar Vogelasiel Someren. Bij Stichting ROZE werken we met professionals, maar zoeken we ook altijd vrijwilligers. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Dierverzorger Hond (voorlopig ingevuld)

De honden die we opvangen verdienen elke dag de beste zorg. Dit betekent dat we lekker met ze gaan wandelen en spelen en natuurlijk ook dat hun verblijven iedere dag gereinigd en ontsmet worden, net als hun voer- en drinkbakken. Draai jij je hand er niet voor om je handen flink uit de mouwen te steken, heb je affiniteit met grote en kleine honden en een scherp oog voor veranderingen in hun gedrag? Dan zoeken we jou! 

Uitlater (laatste ronde) (Voorlopig ingevuld)

De dieren in onze opvang verdienen de allerbeste zorg. Aan het eind van de dag krijgen ze hun voeding en eventueel medicatie voor de nacht en zorgen we dat hun kennel piekfijn in orde is. Om deze werkzaamheden de aandacht te kunnen geven die nodig is zoeken we ondersteuning in de vorm van ‘hondenuitlaters laatste ronde’. Op deze manier krijgen de honden ook aan het eind van de dag de gelegenheid om nog even te poepen en te plassen als ze willen voordat ze de nacht ingaan.