Vacatures vrijwilligerswerk: Algemeen

Per 1 januari 2022 is Stichting ROZE (Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven) verantwoordelijk voor de opvang van zwerfdieren en wilde dieren in nood voor Eindhoven en 14 regiogemeenten. De stichting beschikt over opvangfaciliteiten voor honden, katten, konijnen, knaagdieren, vogels, hobbydieren en reptielen/amfibieën. In het wild levende dieren uit de regio worden 24 uur opgevangen en verzorgd en gaan vervolgens naar Vogelasiel Someren. Bij Stichting ROZE werken we met professionals, maar zoeken we ook vrijwilligers. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Secretarieel/Administratief/ Receptie (stage/vrijwillerswerk)

Help jij onze asieldieren aan een nieuw huis en warme mand of mooi onderkomen? Voorwaarde is dat je minimaal 2-4 maanden beschikbaar bent verdeeld over minimaal 2 dagen per week.

Was wonder (weekenddienst)

Om hygiënisch te kunnen werken en de dieren de juiste verzorging te kunnen geven draaien wij de gehele dag door wasjes. Dit zijn onder andere de werkkleding maar ook handdoeken en dekens van de dieren. 

Begeleider m/v dagbesteding

Binnenkort biedt de stichting ook mogelijkheden voor dagbesteding. Heb jij een afgeronde diploma hiervoor en wat werkervaring op zak? Dan horen wij graag van jou. Voorwaarde is dat je minimaal 2 hele dagen of diverse dagdelen per week beschikbaar bent.


TNR Buurtonderzoeker

Met elke TNR-actie is het de bedoeling om zwerfkatten te vangen die geen eigenaar hebben. Het is nodig om goed uit te zoeken of de katten waar een melding van is gedaan echt geen eigenaar hebben.

Marketing & Communicatie (stage)

Help jij onze dieren aan een nieuw huis en of mooi onderkomen? En zoek jij een leuke leerzame stage? Dan horen wij graag van jou. Voorwaarde is dat je minimaal 4-6 maanden beschikbaar bent voor minstens 2 hele dagen per week.