Vacatures vrijwilligerswerk: Ambulance/meldkamer

Per 1 januari 2022 is Stichting ROZE (Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven) verantwoordelijk voor de opvang van zwerfdieren en wilde dieren in nood voor Eindhoven en 14 regiogemeenten. De stichting beschikt over opvangfaciliteiten voor honden, katten, konijnen, knaagdieren, vogels, hobbydieren en reptielen/amfibieën. In het wild levende dieren uit de regio worden 24 uur opgevangen en verzorgd en gaan vervolgens naar Vogelasiel Someren. Bij Stichting ROZE werken we met professionals, maar zoeken we ook altijd vrijwilligers. Iets voor jou? Lees dan snel verder!Chauffeur dierenambulance

Wil jij je inzetten voor de vele, zeer diverse dieren in Brabant Zuidoost, ben je in het bezit van een rijbewijs én heb je een paar uur per week tijd? Meld je dan snel aan als chauffeur voor onze dierenambulance. 

Meldkamer / Centralist

Heb jij een hart voor dieren en mensen, houd jij altijd het overzicht en ben je zowel communicatief als administratief sterk? Houd je van uitdaging en heel veel afwisseling? Dan zoeken we jou om ons meldkamerteam te versterken.   

TNR Buurtonderzoeker

Met elke TNR-actie is het de bedoeling om zwerfkatten te vangen die geen eigenaar hebben. Het is nodig om goed uit te zoeken of de katten waar een melding van is gedaan echt geen eigenaar hebben.

Zelfstandige opvangchauffeur

De dieren die in onze opvang verblijven moeten regelmatig naar de dierenarts en de dieren in onze tijdelijke wildopvang verhuizen na 24 uur naar Vogelasiel Someren of een andere opvang. Hiervoor zoeken wij chauffeurs.