Kai
Jacky

Kittens Jacky en Kai

RasEuropese korthaar
GeslachtKater en poes
Leeftijd+/- 10 weken
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenLigt aan de situatie, het gastgezin geeft hier graag uitleg over tijdens de kennismaking.
Kan bij kinderenJa
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummers3569 + 3527
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€407,00 in totaal
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kittens worden alleen als duo geplaatst.

Jacky en Kai verblijven momenteel in een gastgezin in regio Eindhoven

Jacky is een prachtig dametje met een pastelkleurig lapjes vachtje. Ze heeft een slank lijfje op dunne, lange stelten. In het begin heeft ze het moeilijk gehad om goed te eten waardoor het een tijdje duurde voordat ze goed op gewicht kwam en bleef. Op dit moment eet ze ontzettend goed waardoor er geen zorgen meer zijn over haar postuur. Ondanks dat ze een “schriel” poesje lijkt is ze een kleine, pittige dame die in de stoeipartijen met haar “broer” Kai erg goed voor zichzelf opkomt, precies waar ze als lapjes poes om bekend staat. In nieuwe situaties (zoals een verhuizing of het ontdekken van een nieuwe kamer in huis bijvoorbeeld) is Jacky vaak een echte kat uit de boom-kijker. Maar zelfs in deze situaties blijft haar nieuwsgierigheid borrelen, samen met haar pleegbroertje Kai durft ze vervolgens alles aan.

Kai is een stoere cyperse jongen, die thuis rondloopt als een echte macho. Eerder zat hij met zijn echte broers en zussen in een ander gastgezin maar door “gedragsproblemen” moest dit gezinnetje uit elkaar worden gehaald en bij andere kittens worden ondergebracht. (Tijdens een kennismaking zal het gastgezin hier verder op in gaan.) Zo ontmoette hij Jacky die op dat moment ook op zoek was naar een maatje van haar grote. Het was kort aftasten maar al snel waren ze helemaal aan elkaar verknocht en deden de twee vrijwel alles samen.

In het huis waar ze nu tijdelijk logeren wonen ze samen met een middelgrote hond en twee poezen van 5 jaar. Ze zijn hier erg kortgeleden aan voorgesteld en zijn erg nieuwsgierig naar de andere bewoners. Soms is het nog even aftasten en schrikken ze nog wel eens als hond of katten gekke geluiden of bewegingen maken, maar hier herstellen ze snel van. Eventueel opgroeien in een huis met een rustige hond lijkt dan ook geen probleem te zijn.

Jacky en Kai zijn erg grappige kittens om te zien. Ze houden van samen stoeien en kunnen dit dan ook dag in dag uit doen. Favoriet is een tunnel-spiraal-achtige ding en een geweven mandje waarin ze samen hele actie-films naspelen als ware stuntmannen. Als ze moe zijn van hun avonturen zijn ze te porren voor een klein dutje op schoot en genieten ze heerlijk spinnend van knuffeltjes.

Kai en Jacky zijn beide helemaal gezond en up to date met hun entingen en hun ontworming.

We snappen dat beelden meer zeggen dan woorden, daarom is het misschien leuk om een kijkje te nemen op het Instagram account van mij als gastgezin. Hierop zijn foto’s en filmpjes te zien die de je een betere indruk van Jacky en Kai kan geven > @room.full.of.cats / www.instagram.com/room.full.of.cats

Kan jouw leven wel wat echte liefde en energie gebruiken? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.