Yuki
Lausse

Yuki & Lausse

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes en kater
Leeftijd3 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenOnbekend
Binnen/buitenVoorkeur naar buiten kunnen (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer3241 & 3242
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccinaties up-to-date,
neutralisatie en Feliway Help!)
€ 297
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katWij worden alleen samen geplaatst

Lausse en Yuki zijn wegens omstandigheden afgestaan door hun oude eigenaar met het verzoek ze samen te houden. Yuki is de ultra slanke schildpadpoes met prachtige tekeningen in haar vacht. Lausse is de lieve zwarte broer van Yuki. 

Qua karakter lijken ze veel op elkaar alleen is Lausse iets rustiger en bij ons in de opvang ietsjes onzekerder dan zijn zus.  

Beide katten hebben een erg gezellig en sociaal karakter. Ze komen al “kletsende” naar je toe gelopen als je binnen komt.  Deze lieverds geven kopjes, rollen over de grond en drentelen gezellig wat heen en weer voor aandacht en praten gezellig met je. Dus als jij ook van kletsen houdt, dan zit je goed met deze twee! 

Gelukkig trekken ze beiden ook regelmatig hun eigen plan. Tevens kunnen ze zichzelf prima vermaken met een speeltje, Yuki wat meer dan Lausse. Het zijn alerte en nieuwsgierige types. Lausse houdt ook van luieren. 

Zoals eerder aangegeven verhuizen ze alleen als duo en zoeken we een plekje waar ze samen oud mogen worden.

Heb jij een groot hart en voldoende tijd én energie om alle aandacht te geven aan deze twee moppies? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.