Samson

RasKruising
GeslachtReu
Leeftijd 2.5 jaar
Speciale zorgVachtverzorging
Kan bij hondenZie tekst
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenZie tekst
Tuin nodig?Ja
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf21-03-2024
Registratienummer3201
Adoptietarief
(incl. chippen en vaccineren)
€272,25

Dit lieve snoetje is van onze 2 jarige Samson. We vermoeden dat Samson een kruising Tibetaanse Terrier met iets van boomertje is. Samson is een easy-going hondje. 

Hij is sociaal met andere honden, wandeld lekker mee aan de riem en is zindelijk in zijn kennel. 

Samson mag af en toe met de vrijwilligers mee naar het bos en daar geniet hij met volle teugen van. Samson is een ondernemend mannetje en dus zeker geen senioren hondje. 

Toen Samson nieuw in de opvang kwam was hij heel terughoudend met name voor mannen. Dit is afgelopen weken verbeterd. Hij sluit zichzelf wel eens af in moeilijke situaties maar is dan met een koekje al snel om te kopen. 

Samson heeft regelmatig vachtverzorging nodig en moet dus naar een trimsalon. We plaatsen Samson bij andere honden als er een juiste match is. Samson kan ook geplaatst worden bij iets oudere kinderen/ kinderen die weten hoe ze met  hondjes om moeten gaan. 

Heb jij zin om met deze kleine man avonturen te gaan beleven? Vul dan onderstaand intakeformulier in en wie weet kunnen jullie binnenkort van start!
Wacht even!

Voor je een hond in huis haalt zijn wij benieuwd of je weet wat er allemaal bij komt kijken. Lees je in door middel van deze
LICG huisdierenbijsluiter. Heb je daarna nog vragen? Wij beantwoorden ze graag.