Ralf

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd7 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenNee
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenJa, ouder
Buiten/BinnenBuiten (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2267
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccinaties up-to-date,
neutralisatie en Feliway Help!)
€135
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat is erg aanhankelijk

Ralf is een mooie zwart-witte kater van 7 jaar oud. Op wat ontstoken tandvlees na, was hij prima gezond toen hij werd binnengebracht. Gelukkig is ook dat euvel inmiddels verholpen.  

Bij binnenkomst was Ralf erg terughoudend in het contact met ons. Voor brokjes kwam hij wel, maar hij wilde ook nog wel eens blazen als hij het te spannend vond. Met een stokje geaaid worden was ook nog te eng, dus hij kroop gauw terug in zijn schuilplekje.

Intussen is hij helemaal ontdooid bij ons! Hij houdt van alle aandacht die hij krijgt en begroet iedereen enthousiast met kopjes. Hij kruipt helemaal in je om maar zo dicht mogelijk bij je te zijn en zoveel mogelijk aaitjes te krijgen. Hij rolt dan lekker rond, al spinnend en kwijlend van genot.

Kortom: Ralf heeft zich helemaal ontpopt tot een ware knuffelkont en is helemaal klaar om naar zijn forever home te verhuizen. Het kan zijn dat hij na de verhuizing even een terugslag heeft en weer moet wennen maar met een klein beetje geduld zal hij weer helemaal de oude zijn!

Ben jij degene die een echte knuffelkater zoekt om in huis te nemen? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.