Radja

RasHusky
GeslachtTeef
Leeftijd10 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenZie tekst
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenNee
Tuin nodig?Ja
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanafMei 2024
Registratienummer3185
Adoptietarief
(incl. chippen en vaccineren)
€338,25

Radja doet sinds 18 maart mee met een programma van Dutch Cell Dogs. Hierbij wordt er twee keer per week intensief met haar getraind door een gedetineerde onder begeleiding van erkende hondentrainers.
De honden krijgen zo dus nog wat extra aandacht en lichaamsbeweging en de gedetineerden leren de voordelen van een vriendelijke en zorgzame omgang.
Dit houdt wel in dat Radja tot 06 mei niet herplaatst kan worden. Uiteraard kunnen er tussentijds wel kennismakingen gepland worden met eventuele nieuwe eigenaren.

Maak kennis met onze wervelwind Radja. 

Radja is een jongedame met een geschatte leeftijd van 10 maanden. Radja was gechipt maar helaas niet geregistreerd. 

Wandelen met Radja was in het begin een uitdaging. Een uitdaging die we met beide handen zijn aangegaan. Er is buiten zoveel leuks te zien en te ruiken. Voor een Malamute puber is zelf leren de juiste keuze te maken daarom extra belangrijk. Zo zijn we aan het trainen dat Radja aan een losse lijn uitgelaten kan worden. Netjes meewandelen is een worstje en aan de lijn trekken betekent dat we niet verder wandelen. 

Hierdoor kregen we soms wat frustratie wat zich uitte door in de lijn te happen. Deze frustratie is nauwelijks meer zichtbaar doordat we heel consequent met haar trainen. 

Deze trainingen beginnen echt hun vruchten af te werpen. Radja maakt sprongen vooruit en geniet van alle aandacht. 

In de opvang reageert Radja goed op andere honden van het zelfde kaliber. Voor kleinere honden is ze gewoonweg te lomp. 

Radja verveelt zich nogal snel in de opvang. We halen haar meerder keren per dag uit de kennel om activiteiten met haar te doen, te wandelen, trainen en gedurende de dag zoveel mogelijk uitdaging te geven. We snuffelen, puzzelen en wandelen. 

In de avonden heeft Radja er een handje van om haar kleedje in kleine stukjes te versnipperen. We weten daarom ook niet goed hoe ze zich in een huiselijke situatie zal gedragen. En verwachten dat ze zeker in het begin extra begeleiding nodig zal hebben. 

Radja is dus een energieke dame die soms haar grenzen opzoekt. Maar steeds vaker en beter binnen deze grenzen kan blijven. 

We plaatsen Radja niet bij jonge kinderen. Heb jij een hond van hetzelde kaliber? Dan testen we op het asiel graag uit of er een klik is tussen de honden.

Heb jij de tijd en ruimte om deze puber te laten opgroeien tot stabiele volwassen dame? Vul dan onderstaand intakeformulier in en wie weet kunnen jullie binnenkort van start!
Wacht even!

Voor je een hond in huis haalt zijn wij benieuwd of je weet wat er allemaal bij komt kijken. Lees je in door middel van deze
LICG huisdierenbijsluiter. Heb je daarna nog vragen? Wij beantwoorden ze graag.