Parker

Chief

Parker en Chief

SoortKakariki
GeslachtPop en man
Diernummer2901 + 2879
KoppelJa
Moet bij soortgenotenJa
Plaatsbaar vanaf09-12-2023
Adoptietarief€ 77,00 (samen)

Parker en Chief zoeken samen een mooi nieuw verblijf om hun vleugels te kunnen spreiden. In de opvang zijn ze elkaar tegengekomen en uitgegroeid toch een prachtig kleurrijk koppel.

Parker werd gevonden in een winkelwagentje bij de Jumbo, hij was er slecht aan toe. Had een zwaar overgroeide snavel waardoor hij niet kon eten. Zijn teennagels waren ook enorm lang en inmiddels zijn snavel en nageltjes netjes bijgeknipt. Inmiddels is Parker goed aangesterkt en met de liefde aan zijn zijde is het leven en stuk leuker geworden.

Ook Chief was er niet al te best aan toe toen ze werd gevonden, ze was enorm verzwakt en zakte door haar pootjes. Met vitamines hebben we haar ondersteund en haar laten aansterken. Helaas heeft ze wel een wat onderontwikkeld pootje, waardoor ze wat ontwijkend zit. Maar dit weerhoudt haar er niet van om te vliegen en op stok te zitten. Samen met Parker zit ze er warmpjes bij.

Heb jij plek voor deze knapperds? Stuur een mailtje naar info@rozeindhoven.nl dan plannen we zo snel mogelijk een kennismaking in.