Muis

SoortKonijn
GeslachtRammelaar (gecastreerd)
Diernummer3469
KoppelNee
Moet bij soortgenotenJa
Geschatte geboortedatummei 2023
Plaatsbaar vanaf24-05-2024
Adoptietarief
(incl. vaccineren en neutralisatie)
€ 100

Als Muis vrij rondloopt gaat hij meteen op pad en gaat hij alles bekijken. Hij verkent en onderzoekt alles, maar hij gaat er nog niet te ver op uit; hij blijft altijd een oogje in het zeil houden.

Muis is niet bang om in de buurt te komen als je rustig stil zit. Zeker als er iets te eten te halen valt, verzamelt hij toch de moed om even te komen kijken. Muis loopt wel weg als je lopend of hurkend in de buurt komt, dit vindt hij nog wat spannend.

Oppakken en aaien is daarnaast ook niet iets wat hij prettig vindt, en voor oppakken is hij zelfs behoorlijk gestresst; op een afstandje ben je veel leuker. Dit lieve mannetje heeft wat geduld nodig, maar langzaam zal jij zijn vertrouwen winnen. Hoe langer je met hem doorbrengt, hoe moediger hij wordt, en hoe dichterbij hij durft te komen.

Muis past daarom op het moment ook niet in een gezin met jonge kinderen. Hij zal de tijd nodig hebben om te wennen en om uit zijn schulp te komen. Met veel geduld, liefde, en een maatje waarbij hij zijn steun kan vinden, gaat dit vast lukken!

Heb jij een eenzame dame zitten die wel een maatje kan gebruiken? Vul onderstaand intakeformulier in zodat we zo snel mogelijk een speeddate kunnen inplannen!