Miya

RasEuropees korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd2,5 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenNee
Binnen/buitenNaar buiten (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer3446
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€148,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat moet de tijd krijgen om te wennen

Arme Miya heeft het in haar jonge leventje niet altijd fijn gehad. Haar eigenaar was overleden en Miya was helemaal alleen in huis achtergebleven, totaal in de stress. 

Ze is toen in een gastgezin geplaatst, maar dat ging helemaal niet goed. Ze wist zich geen raad en viel handen aan van mensen die het goed met haar voor hadden. De negatieve ontwikkelingen die ze in korte tijd had meegemaakt, kon ze niet zo snel vergeten. 

Toen is besloten haar in de opvang op te nemen. Hier heeft ze in korte tijd grote stappen gemaakt en is ze wat tot rust gekomen. En met wat brokjes is ze wel te paaien. Langzaam aan krijg ze weer vertrouwen in mensen. Ze laat zich inmiddels rustig aaien, komt kopjes geven en schuurt langs je benen. Als je zelf rustig bent, is Miya dat ook. Ze rolt op haar zij en dabt met haar pootjes. Oh ja, en mauwen kan ze als de beste. Ze heeft nu in de gaten dat ze daarmee aandacht kan trekken en dat er dan wel een aaitje inzit of een vriendelijk woord.  

Voor Miya zoeken we een rustig huis, zonder kinderen, waar ze rustig aan haar nieuwe omgeving kan wennen, De mogelijkheid om op termijn ook nog lekker naar buiten te kunnen gaan, zou helemaal super zijn. 

Heb jij het geduld om Miya te helpen haar vertrouwen in mensen weer helemaal terug te krijgen? Vul hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.