(Kitten) Yanik

RasEuropees korthaar
GeslachtKater
Leeftijd7 maanden
Speciale zorgJa, zie tekst
Kan bij hondenNee
Kan bij kattenNee
Kan bij kinderenOnbekend
Binnen/buitenNaar buiten (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer2868
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€203,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat wil graag aandacht maar doet ook prima zijn eigen ding.

Dit jonge zwarte katertje is Yanik! Hij is eind vorig jaar bij ons binnengekomen en begin dit jaar werd hij geadopteerd. Helaas was er geen match tussen Yanik en de kat van het adoptiegezin, waardoor Yanik nu weer terug bij ons. We zijn daarom nu op zoek naar de perfecte match voor deze lieverd!  
 
En wat gunnen we Yanik dit; hij heeft grote stappen gezet in het vertrouwen van mensen. Waar hij vorig jaar nog angstig kon zijn, is hier nu nog weinig van te merken. Yanik komt al snel zelf kopjes vragen en wordt dan graag gekroeld achter zijn oortjes. Verder is hij nieuwsgierig van aard en kan hij zichzelf lange tijd vermaken. Dit doet hij het liefst door lekker bezig te zijn in een krabpaal (dikke tip dus!) en door alleen te spelen. Ook houdt Yanik ervan om samen met je te spelen met een hengeltje of balletje.  
 
Goed om te weten is dat Yanik al wat tandsteen krijgt, dus het is belangrijk om dit in de gaten te houden. Met de juiste gebit ondersteunende middelen (bijvoorbeeld speciale dental voeding) zal dit geen probleem zijn.

Heb jij een plekje zonder andere dieren en ben jij op zoek naar een lief en speels katje, die zichzelf ook goed kan vermaken? Vul hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.