Izzy

RasEuropees korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd2 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenOnbekend
Binnen/buitenNaar buiten (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer3313
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€148,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat moet de tijd krijgen om te wennen

Izzy is een bruin-cyperse poes van 2 jaar oud. Ze heeft een sprekend gezichtje, met een wit kinnetje en een wit vlekje op haar borst. Ze liep al een tijd verdwaald rond in een vakantiepark voordat ze bij ons werd gebracht.  

We hebben Izzy nog niet heel uitgebreid leren kennen. Eerst zat ze – zoals gebruikelijk – in quarantaine. Ook raakte ze van slag door de onderzoeken bij de dierenarts. Ze was dus nog niet echt op haar best.  

Als we haar benaderden, blies en gromde ze behoorlijk. Het was haar allemaal te veel. Pas toen ze op de gewone afdeling kwam, werd ze rustiger. Ze leek zelfs te miauwen om aandacht. Helaas hebben we haar nog niet verder kunnen zien ontwikkelen, dus we weten nog niet precies of en hoe snel ze zal ontdooien. Zeker is dat je met geduld en liefde altijd wel een heel eind komt.  

We willen Izzy niet langer bij ons houden dan noodzakelijk is, want ze zal het altijd beter doen in een huislijke omgeving. Daarom is ze toch al beschikbaar voor een nieuw mandje. Wel lijkt het ons verstandig als ze in een rustig huis komt waar ze voldoende rust en geduldige aandacht krijgt. Je kunt dan zelf gaan ontdekken wat er onder het topje van de ijsberg zit.  
Verder heeft Izzy wel echt een plek nodig waar ze ook naar buiten kan. Een tuin is dus een must.

Laat jij Izzy zien dan er mensen zijn met oeverloos geduld en liefde? Vul hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.