Focus

RasHollandse Herder
GeslachtTeef
Leeftijd11 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderen>10 jaar
Tuin nodig?Ja
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf24-05-2024
Registratienummer
Adoptietarief
(incl. chippen en vaccineren)
€272,25

Het is onbegrijpelijk dat zo’n lief en sociaal hondje als Focus maar geen baasje lijkt te kunnen vinden. Zelden heb ik zo’n makkelijk hondje in de gastopvang gehad.

Ondanks een heel goed logeerweekend was een derde hond voor de mogelijke match toch te veel. Focus heeft zich 3 dagen keurig gedragen, super lief geweest, past zich makkelijk aan en vond alles gezellig. Aan haar charmes heeft het niet gelegen. Wij zoeken daarom nog steeds een passend thuis voor lieve lieve Focus.

Goed nieuws! Haar verlatingsangst heeft hele mooie vooruitgang geboekt en inmiddels kan ze meerdere uurtjes alleen thuis zijn zonder enige signalen van stress te vertonen (moniteren met camera’s). Wij denken dat het heel belangrijk is, dat als ze rustig mag wennen en daarna een goede opbouw heeft, het geen enkel probleem is als ze uiteindelijk enkele uurtjes alleen thuis dient te blijven.

Ze vindt wandelen en langs de fiets lopen fantastisch. Een lange wandeling is voor haar geen probleem! In een restaurant of op het terras gaat ze liggen en maakt ze zich nergens druk om. Ze past zich makkelijk aan, is sociaal naar mens en dier, maar kan als puber nog wat onstuimig zijn. Aan de lijn is ze relaxed, ze negeert mensen/dieren/dingen. Ze is soms onzeker, maar ook daar heeft ze veel vooruitgang in geboekt. Wanneer de nieuwe eigenaren deze vaardigheden blijven trainen belooft ze een heel trouw en easy-going meisje te worden. We zoeken wel een eigenaar die op een positieve manier met haar blijft verder trainen.

Focus is nu 11 maanden, mooi herder formaatje (circa 20 kg), niet geschikt voor de hondensport maar wel voor een actief huisje.

Focus is
• ontspannen
• lief
• grapjas
• sociaal
• altijd vrolijk

Ben jij degene die veel thuis is en wil jij deze herder begeleiden tot een volwassen stabiele dame? Vul dan onderstaand intakeformulier in en wie weet kunnen jullie binnenkort van start!
Wacht even!

Voor je een hond in huis haalt zijn wij benieuwd of je weet wat er allemaal bij komt kijken. Lees je in door middel van deze
LICG huisdierenbijsluiter. Heb je daarna nog vragen? Wij beantwoorden ze graag.