Ersa

RasEuropees korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd1 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenOnbekend
Binnen/buitenNaar buiten (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer3277
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€148,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat is erg aanhankelijk en wil veel aandacht van u

Esra was erg bang toen ze binnenkwam, leek onstabiel en was drachtig. Gelukkig bleek ze na een uitgebreide check lichamelijk helemaal in orde! Nu is deze lieverd er klaar voor om geadopteerd te worden.  
 
Esra is een stiekeme liefhebber van aandacht. Eerst is ze nog afwachtend en en komt ze soms nog angstig over, maar wanneer je haar rustig benaderd en kriebelt op haar kopje, komt ze helemaal los! Ze draait dan rondjes, spint erop los, duwt zich tegen je hand aan en trappelt met haar pootjes. Esra kan geen genoeg krijgen van kroelen. Wel is ze echt gebaat bij een rustige omgeving en een plek waar haar verlegen houding wordt gerespecteerd. Esra vindt het verder leuk om te spelen met een hengeltje of catnip-zakje. En een ander leuk weetje: ze is een sociale eter! Esra eet vooral graag in gezelschap.

Zoals je kan lezen, zit er geen kwaad in dit poesje! Ben jij net zo rustig als Esra en houd jij ook van kroelen?  Vul hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.