Eddie

RasEuropees korthaar
GeslachtKater
Leeftijd1 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenNee
Binnen/buitenNaar buiten (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer3415
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€148,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat moet naar buiten kunnen

Eddie is een mooie cyperse jongeman die geschat is op 1 jaar. Hij is samen met 2 andere katten gevonden, maar er heeft zich helaas geen eigenaar gemeld. 

Toen Eddie bij ons binnenkwam was hij heel erg bang, maar dit is gelukkig met veel geduld en liefde enorm verbeterd. Hij is vooral fan van voorgelezen worden! Hij reageert hierop met miauwtjes, en houdt zijn aandacht er echt bij.  

Eddie komt voorzichtig naar je toe om kopstootjes te geven en aaitjes te vragen. Hij geeft graag zelf aan wat hij wil. Hij komt nog niet op schoot, maar komt wel languit naast je of tegen je aan liggen, en kneedt dan met zijn pootjes in de lucht. Spelen begint ook steeds interessanter te worden voor Eddie, en dan met name alles wat vliegt: pluisjes, insecten, hengeltjes, hij vermaakt zich er wel mee! 

Wel kan Eddie nog flink schrikken van een onverwachte beweging of geluid, waardoor hij soms kan blazen en wegloopt, maar hij herstelt zich hier steeds beter en sneller van. Opgetild of vastgehouden worden vindt hij echter hélemaal niks en dit zal hij ook laten weten. Dit is de reden dat wij Eddie niet plaatsen in een gezin met (jonge) kinderen. 

Kun jij Eddie een rustig en liefdevol thuis bieden waar hij verder kan ontdooien? Vul hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.