Bomber

Rusty

Bomber & Rusty

SoortKonijn
GeslachtRammelaar & Voedster
(gecastreerd/gesteriliseerd)
Diernummer2855 & 2940
KoppelJa
Moet bij soortgenotenJa
Geschatte geboortedatum11-2021 & 11-2020
Plaatsbaar vanaf15-02-2024
Adoptietarief
(incl. vaccineren en neutralisatie)
€ 200 (Samen)

Bomber en Rusty zijn hier gekoppeld en zijn alleen samen te adopteren.

Dit rustige en lieve koppeltje zijn Bomber (rammelaar) en Rusty (voedster).

Wanneer Rusty het liefst nog even de kat uit de boom kijkt, gaat Bomber alvast op verkenningstocht. Bomber voelt zich al snel op zijn gemak als hij los loopt en gaat dan alle hoekjes en gaatjes af om te bekijken. Af en toe komen Bomber en Rusty weer bij elkaar en gaan ze lekker samen liggen en elkaar verzorgen.

Wat Bomber nog leuker vind dan verkennen, is eten. Als er eten in het spel is, is Bomber niet meer van je weg te slaan; brokjes op de grond, van je hand, op schoot, het maakt het niet uit, als er wat te snoepen valt is Bomber overal voor in. Wanneer je eenmaal zijn hart hebt gewonnen met snoepjes laat Bomber zich dan ook uitgebreid aaien. Als hij geen zin meer heeft, dan loopt hij weg en gaat hij weer verder op verkenning of zoekt hij Rusty even op. Hij komt vanzelf weer naar je toe.

Waar Rusty en Bomber het helemaal over eens zijn, is dat liefde door de maag gaat; als er brokjes in het spel zijn, komt Rusty graag even naar je toe en komt ze bij je zitten.

Aaien is daarentegen niet Rusty haar favoriete bezigheid. Ze laat dit wel toe, maar ze geniet veel meer van jouw aanwezigheid op een klein afstandje. Rusty is niet bang, maar wel voorzichtiger en afwachtender dan Bomber. De aanwezigheid van Bomber stelt Rusty gerust en laat haar ontspannen.

Rusty en Bomber vinden het beide niet fijn om opgepakt te worden, Rusty zal verstijven en Bomber rent het liefste weg. Het is daarom belangrijk dat zij in een situatie geplaatst worden waar er geen jonge kinderen zijn die hen achterna lopen of hen zomaar willen oppakken. Oppakken moet voor hen op een rustige manier gebeuren, maar het liefst zo min mogelijk, zodat deze twee konijntjes zien dat mensen gewoon heel leuk zijn.

Omdat onze konijnen binnen zitten kunnen ze op dit moment niet buiten geplaatst worden. En zullen ze tot na de vrieskou binnen moeten blijven.

Wil jij dit lieve koppel een fijn thuis geven? Vul onderstaand intakeformulier in zodat we zo snel mogelijk een speeddate kunnen inplannen!