Army

RasEuropees korthaar
GeslachtKater
Leeftijd3 jaar
Speciale zorgJa, zie tekst
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenOnbekend
Binnen/buitenNaar buiten (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer3134
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€148,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat heeft de tijd nodig om te wennen.

Lieve kater Army is bij ons terechtgekomen nadat hij was achtergelaten na een verhuizing. 

Het lijkt erop dat hij een moeilijke tijd heeft doorgemaakt.  Army was bij ons in het begin bang en is nu ook nog wat verlegen. Hij komt nog niet uit zichzelf naar je toe maar vind geaaid worden geweldig en gaat er echt voor liggen! Meneertje ligt ook graag te slapen en reageert relaxt als je naar hem toe komt door een knedend pootje uit zijn mand te steken. Het is een lieverd! 

Army heeft, zoals ze dat beleefd noemen, een tikkeltje overgewicht. Een Bourgondisch type zeg maar. Bij adoptie heeft Army een lifestylecoach nodig als baas. Zo eentje die Army strikt aan zijn dieet houdt en hem stimuleert om meer te bewegen door dagelijkse speelsessies te organiseren. Momenteel is speelgoed met silver vine en catnip favoriet waarmee we proberen hem actief te houden.  

Laat het duidelijk zijn, Army moet nog wel wat afvallen en zoekt een baasje die hem daarin support en aanmoedigt en hem beloont met uitgebreide aaisessies. Kun jij hem dit bieden? 

Ben jij degene die Army de tijd kan geven om te wennen en hem kan helpen afvallen? Vul hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.