Vacatures vrijwilligerswerk: Ambulance/meldkamer

Per 1 januari 2022 is Stichting ROZE (Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven) verantwoordelijk voor de opvang van zwerfdieren en wilde dieren in nood voor Eindhoven en 13 regiogemeenten. De stichting beschikt over opvangfaciliteiten voor honden, katten, konijnen, knaagdieren, vogels, hobbydieren en reptielen/amfibieën. In het wild levende dieren uit de regio worden 24 uur opgevangen en verzorgd en gaan vervolgens naar Vogelasiel Someren. Bij het dierenopvangcentrum ROZ Eindhoven werken we met professionals, maar zoeken we ook altijd vrijwilligers. Iets voor jou? Lees dan snel verder!


Chauffeur dierenambulance

Wil jij je inzetten voor de vele, zeer diverese dieren in Brabant Zuidoost, ben je in het bezit van een rijbewijs én heb je een paar uur per week tijd? Meld je dan snel aan als chauffeur voor onze dierenambulance. 

Opvangchauffeur

De dieren die in ons opvangcentrum verblijven moeten met enige regelmaat naar de dierenarts en de dieren in onze tijdelijke wildopvang verhuizen na 24 uur naar Vogelasiel Someren of een andere opvang. Om dit vervoer veilig en regelmatig te garanderen zoeken wij chauffeurs.

Meldkamer

Heb jij een hart voor dieren en mensen, houd jij altijd het overzicht en ben je zowel communicatief als administratief sterk? Houd je van uitdaging en heel veel afwisseling? Dan zoeken we jou om ons meldkamerteam te versterken.   


TNR Buurtonderzoeker

Met elke TNR-actie is het de bedoeling om zwerfkatten te vangen die geen eigenaar hebben. Het is nodig om goed uit te zoeken of de katten waar een melding van is gedaan echt geen eigenaar hebben.

Verwilderde katten vanger

Voor de TNR- (Trap Neuter Return) vangacties van Stichting ROZ Eindhoven zijn we op zoek naar vangmedewerkers. Als vangmedewerker ga je samen met een andere vrijwilliger, op vaste dagen of dagdelen, op pad om vangkooien uit te zetten om verwilderde katten te vangen. Soms is het nodig om in de buurt te blijven van de vangkooien, andere keren kunnen de kooien uitgezet worden en later weer opgehaald. 

Vacature
Administratieve perfectionist

Op dit moment rijdt de dierenambulance af en aan! Om al deze ritten administratief goed bij te houden, worden deze geregistreerd in een online systeem. Alleen met een 100% correcte registratie van al die rit gegevens, kloppen onze rapportages en zijn we in staat die gegevens naadloos te integreren in die van andere afdelingen. Hiermee kunnen we uiteindelijk nog meer dieren redden. Helpen kan al vanaf 2 uur per week!