Kattendagen 2023

Leuk dat je interesse hebt om een afspraak in te plannen voor een van onze kattendagen. Heb je interesse om één of twee katten of kittens te adopteren of heb je meer interesse om wellicht in de toekomst een kat of kitten te adopteren, dan kun je via onderstaande link een kennismakingsafspraak inplannen. 

Hoe gaat het in zijn werk? 

1. Schrijf je via onderstaande link in voor onze kennismakingsdag op 17 of 24 november 2023. 
2. Kies het gewenste tijdstip. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Mocht je gewenste tijd niet meer beschikbaar zijn, dan kun je altijd op een ander moment een afspraak inplannen door via deze link een intakeformulier in te vullen.
3. Vul alle vragen in, zo ontvangen wij de juiste informatie waarmee we op zoek gaan naar een top 3 van katten, waarvan wij denken dat zij het beste passen bij jou. Deze katten zullen wij aan je voorstellen op de dag van de afspraak.
4. Na inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail.
5. Later ontvang je nog een informatiepakket met alle benodigde informatie. Wij vragen je dit goed door te nemen vóór je afspraak. Zo zorg je ervoor dat je helemaal klaar bent voor een mogelijke nieuwe huisgenoot of huisgenoten.  

Een afspraak op de kattendag

Een kennismakingsafspraak duurt 30 minuten. Dit is kort en bondig. Kom daarom op tijd. Je wordt gekoppeld aan een bemiddelaar. De bemiddelaar legt je alles uit en introduceert je aan de kat(ten) of kitten(s). Als het een match blijkt te zijn, dan kun je een afspraak maken voor de adoptie aan de balie. Je kunt dus NIET op de dag zelf een dier mee naar huis nemen. Dit doen wij om impuls aankopen te voorkomen. 

Waar dient je verder rekening mee te houden? 

  • Wij proberen zoveel mogelijk katten/kittens een mooi huisje te kunnen bieden, kom daarom op tijd op het afgesproken tijdstip. 
  • Lees je goed in over katten en verzorging van katten. Het hebben van een huisdier gaat gepaard met kosten. Wij verwijzen u naar de website van het LICG voor meer informatie en het informatiepakket. 
  • Als er een match blijkt te zijn dan leggen wij graag een dekentje of een voorwerp neer dat naar jouw huis ruikt zodat de kat alvast kunnen wennen aan jouw geur. Dit maakt de verhuizing makkelijker. Neem dit voor de zekerheid mee.