Help ons de nodige zorg
voor Polly te financieren.

Jouw donatie is het dubbele waard. Wij doen namelijk mee met de Digitale Collecte Dierenhulp. Help Polly en doe een donatie!

Dit is onze super vriendelijk Border Collie Polly van ongeveer 6 jaar oud. Op 1 september werd ze bij ons binnengebracht nadat ze alleen over straat liep en gewoon bij iemand aan is komen lopen. Al snel was duidelijk dat er iets niet goed was met Polly. Haar flanken, borst en pootjes waren voor een groot gedeelte kaal, met dikke opgezette huid die ontzettend warm aanvoelde. Ze is per direct op een speciaal dieetvoer gezet omdat wij het sterk vermoeden hebben dat Polly een voedselallergie heeft. Voor de zekerheid werd ook een huidafkrabsel gemaakt maar hierin werden geen bijzonderheden gevonden. Inmiddels is er met de dierenarts een mooi behandelplan opgesteld welke precies op Polly is afgestemd. Hiermee hopen we haar huid te kunnen ondersteunen en te herstellen.

Help ons de nodige
zorg voor Polly
te financieren.


Wil jij ons helpen deze noodzakelijke
zorg voor Polly te financieren
zodat zij hopelijk snel naar
een fijn, liefdevol thuis kan verhuizen?

Inmiddels staat Polly op een geheel allergeen vrij dieet. Ze krijgt hiervan zowel brokken als natvoer omdat ze anders haar droge brokken niet op eet. Daarbij komt dat ze tweemaal per week met een speciale shampoo (voor allergische huidaandoeningen) wordt gewassen en smeren we haar huid dagelijks in met een ondersteunende olie. Alles om deze lieve meid er zo snel mogelijk weer bovenop te krijgen en de tot die tijd de klachten zo veel mogelijk te verzachten.

Deze voeding, zorg en behandelingen kosten helaas enorm veel geld waardoor we weten dat een nieuw thuis zoeken voor haar een flinke opgave zal worden. Maar ze verdiend het zo, onze Polly. Ze is zo’n geweldige lieve hond! Enorm mensgericht, vriendelijk en vindt het het aller-leukste om samen met jou te apporteren of een stukje te wandelen om vervolgens daarna af te sluiten met een heerlijke knuffelsessie. Ze is zo ontzettend lief waardoor wij ons als dierenopvang genoodzaakt voelen om ons uiterste best voor haar te doen.

Om een eventuele eigenaar tegemoet te komen willen we de kosten voor het grootste deel van de zorg voor Polly voor maximaal 1 jaar vergoeden. Het ligt er een beetje aan wanneer Polly geadopteerd is om hoeveel maanden het precies gaat. Maar het lijkt ons een prachtig bedankje als we dit waar kunnen maken.

We hebben uitgerekend wat het ongeveer aan zorg heeft gekost en wat het nog ongeveer gaat kosten en dan komen we uit op een bedrag van €1750,-. Wat een boel geld! Maar het mooie is dat we in samenwerking met Dierenlot dit prachtige bedrag zouden kunnen ophalen. Want wij doen mee met de Digitale Collecte Dierenhulp. Elke donatie aan ons wordt t/m 7 oktober 2022 door DierenLot verdubbeld! Dus help ons mee om zoveel mogelijk geld op te halen voor onze organisatie!