Zus

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd6 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenZie tekst
Kan bij kinderenJa, vanaf 12
Buiten/binnenBuiten
ZindelijkJa
Registratienummer1588
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccinaties up-to-date,
neutralisatie en Feliway Help!)
€135
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat moet de tijd krijgen om te wennen en uiteindelijk naar buiten kunnen

Zus is bij ons binnengekomen als afstandskat; helaas moest deze lieverd haar veilige thuis verlaten wegens een erge allergie. Wij vinden dat Zus zeker een fijne plek verdient! Hier in het asiel is Zus nog verlegen en wat angstig. We mogen haar wel aaien en kroelen, maar ze trekt zich al snel terug. Wanneer dit niet wordt gerespecteerd, kan Zus vanuit angst blazen of uithalen. Merkbaar is dat ze wel een lief karakter heeft en aandacht fijn vindt. Het is ook niet zo gek dat ze even moet wennen nu ze ineens uit haar vertrouwde omgeving is gehaald. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat Zus na wat ontdooiingstijd geen vlieg meer kwaad zal doen. 
 
Van haar eerdere eigenaar weten we dat Zus gewend is om zowel naar binnen als buiten te komen. Ze was sociaal naar de buurtkat en is ook ooit naar een kattenpension geweest, waardoor we weten dat ze goed kan met andere katten. Echter is in de tussentijd bij ons gebleken dat ze niet heel blij werd van haar buurman, hier hebben we dus nog niet gezien dat ze echt met andere katten kan. Het kan natuurlijk ook door de asielsituatie komen maar dat durven wij dus niet helemaal met zekerheid te zeggen.

Ze houdt ervan om zelfstandig de tuin in te kunnen en weer naar binnen te komen voor het avondeten. Zus vindt het ook fijn om bij je op de bank te kruipen.

Dus gun jij Zus een tweede kans en ben je bereid haar de ruimte te geven om te wennen met een mogelijkheid dat Zus naar buiten kan? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.