Zazoe

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd1 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf13-07-2022
Registratienummer226
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€130,00

Lieve Zazoe kwam met haar jonge kittens in onze opvang terecht waarna ze als snel vertrok naar een gastgezin.

Zazoe houd van aandacht en knuffels. Als je gezeliig bij haar in de buurt gaat zitten, komt ze snel kopjes geven en wil dan ook graag even een fijne knuffel-sessie. Sommige dingen vind ze soms nog wel wat spannend, de stofzuiger bijvoorbeeld, die vind ze echt heel erg eng. Ook merken we dat ze wat bezittings”agrssessie” kan hebben. Zoals wanneer we de waterbak pakken om te verschonen, ze uit wil halen met haar pootje. Maar vervolgens bied ze snel haar excuses aan door kopjes te geven. Ze is ook best wel op haar hoede. Mogelijk omdat ze als moederpoes met jonge kittens op straat heeft geleefd en hierdoor een klein trauma heeft. Met liefde en geduld zal dit op te duur hoogstwaarschijnlijk verdwijnen.

Ze heeft haar 2 kittens met liefde en zorg grootgebracht, en het is nu tijd voor haar om alle aandacht te krijgen! Ze zoekt een plekje waar ze dus veel aandacht krijgt en ze de tijd krijgt om rustig te wennen.
Dan zal ze helemaal los komen.

Het vervoeren in reismand vind ze helemaal niet leuk en dat laat ze dan ook flink horen, ze is dan best wel bang. Maar een onderzoek bij de dierenarts laat ze goed toe.

Heb jij een plekje in je hart over Zazoe? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!