Yva
Yozie

Kittens Yva en Yozie

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd< 6 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf19-09-2022
Registratienummer760 + 761
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
Samen €360,00

Yva en Yozie verblijven momenteel in gastgezin in regio Eindhoven.

Van bange blazers naar vrolijke energiebommetjes, dat is het verhaal van de zusjes Yva en Yozie. Het duurde een paar dagen, maar na wat geduld en TLC gaan deze dametjes nu blij door het leven.  

Yozie (het meest witte poesje) was misschien net iets sneller en dapperder dan zusje Yva, maar veel verschil maakt het niet. Zij zijn opgegroeid met grotere en kleinere kittens en met 3 volwassen poezen. Ook is er gedurende vijf dagen een hondje in huis geweest. Ze waren wel nieuwsgierig, maar daar hield het wel mee op. Hebt u een hond hangt het van uw hond en uw begeleiding af hoe dat samen gaat. 

Zij spelen graag samen, maar ook met hun kittenvriendjes. Met z’n allen achter een balletje aan racen of spelen met een kattenveertje geeft dikke pret. De tunnel en de ballenbaan zijn favoriet en de klimpaal ken geen geheimen meer voor beide dames. Beiden staan “aan” of “uit”. Bij standje “aan” weet u ook héél zeker dat u speelse kittens in huis hebt. Beiden zijn ook uitgesproken lief voor een kleiner kitten wat ook in ons gastgezin logeert. 

In de knuffelmodus liggen zij graag tegen u aan op de bank maar inmiddels stappen ze ook spontaan op schoot. Achter u op de leuning, pootjes en kopjes op uw schouder is een andere favoriete houding. Doet u stiekem een dutje op de bank dan kruipen ze tegen u aan en leggen zij hun kopje op uw voeten of benen. Zij laten zich graag kriebelen en knuffelen, maar genoeg is genoeg. Af en toe hebben ze ook wat tijd voor zichzelf nodig en trekken zij zich graag even terug op een plekje waar ze dan niet gestoord willen worden. Toch wil met name Yva graag weten waar u bent. Als ze u niet ziet zal ze luidkeels roepen.  

Deze energiebommetjes blijven graag samen maar samen geadopteerd worden met één van de andere kittens in ons gastgezin is ook een optie. U bent van harte welkom om kennis te komen maken. 

Worden deze dames jouw nieuwe maatjes? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!