Yuki (en Yindi)

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd< 6 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf04-06-2022
Registratienummer184
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€180,00

Yuki verblijft momenteel in gastgezin in regio Eindhoven.

Yuki is geboren op 7 april en toen hij pas 12 dagen oud was samen met zijn zusje Yoni en broertjes Yindi en Yoda in ons gastgezin gekomen. Zij zijn allen met de fles groot gebracht en hebben zich ontwikkeld tot allerliefste, knuffelbare schoothangertjes. Yuki is in alles net twee dagen sneller dan zijn zus en broertjes en durft ook alles het eerste. Hij is ook een paar grammetjes zwaarder dan de anderen. 

Hij is opgegroeid met 3 volwassen katten en 4 nog kleinere kittens. Het is ontzettend ontroerend te zien hoe lief en zorgzaam hij op zijn jonge leeftijd al voor nog jongere kittens is. Ook hadden wij, het gastgezin, gedurende 14 dagen een logeer hondje. Dat ging goed. Hebt u zelf een hond hangt het uiteraard van uw hond en uw begeleiding af of het bij u ook goed zal gaan. 

Yuki is druk bezig de wereld te ontdekken, te leren klimmen op de krabpaal, het spelen alleen en met de anderen en dat gaat hem bijzonder goed af. Iemand die de hele dag van huis is, is dan ook geen optie voor deze leukerd. Samengevat: een heerlijk speels kitten wat ook graag de nodige tijd op schoot doorbrengt. Een krabpaal in uw huis kan ik voor Yuki zeker aanbevelen. Yuki wordt samen geplaatst met zijn broertje Yindi

Bieden zijn gevaccineerd en gechipt.

Is jouw leven klaar voor 2 leuke kittens? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!