Yormi
Yikke

Kitten Yormi en Yikke

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd< 6 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf04-08-2022
Registratienummer571 + 572
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
Samen €360,00

Yormi en Yikke verblijven momenteel in gastgezin in regio Eindhoven.

Van blazend pluizebolletje naar fluffy robbedoes, dat is het verhaal van Yaan, Yikke en Yormi. De laatste zin is dan: en zij leefden nog lang en gelukkig! Om dit waar te maken zoeken zij hun gouden mandje. 

Yaan is opgegroeid met haar 2 broertjes Yormi en Yikke, een wisselend aantal andere kittens en drie volwassen katten. Ze laten zich alle drie makkelijk optillen en knuffelen, maar daarna moeten ze snel weer door. Tenzij er iets lekkers te halen valt, dan hebben ze tijd genoeg om op en rond u te hangen. 

Yormi is middelste in gewicht van trio Yaan, Yikke en Yormi. Hij maakt vrij goed zijn wensen kenbaar zoals daar zijn: eten, knuffelen, slapen. Hij gek op zachte balletjes. Visite is nog niet echt zijn ding, maar hij loopt er ook zeker niet voor weg. Vanaf beetje veilige afstand ligt hij tevreden toe te kijken. Als de visite zijn goedkeuring krijgt is hij nieuwsgierig genoeg om te komen kijken. Ook is hij ontroeren lief voor de aanwezig nog kleinere kittens. Hun grote vriend bewaakt hij hun mandje. Yormi kan met iedereen goed overweg, maar is het meest samen met broertje Yikke en zij worden daarom ook samen geplaatst.

Yikke was de grootste blazer van het drietal Yaan, Yikke en Yormi en hield dit ook het langste vol. Maar toen hij eenmaal “om” was, was hij de eerste die zelfstandig op schoot klom. Hij is heerlijk nieuwsgierig, maar heeft, net als zijn broer en zus,  ook af en toe zijn “me-time” nodig. Yikke kan goed overweg met alle andere aanwezige kittens. De ballenbaan en balletjes in zijn algemeenheid zijn favorieten. In wezen lijkt hij sprekend op zusje Yaan, alleen heeft hij een totaal ander vachtje.


Heb jij een plekje in je hart over voor Yormi en Yikke? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!