Yoni (en Yoda)

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd< 6 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf04-06-2022
Registratienummer182
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€180,00

Yoni verblijft momenteel in gastgezin in regio Eindhoven.

Kleine Yoni is geboren op 7 april en was pas 12 dagen oud toen zij samen met haar drie broertjes Yuki, Yindi en Yoda in ons gastgezin kwam. Zij is met de fles groot gebracht en heeft zich ontwikkeld tot een allerliefst klein poesje. En allerliefst is zacht uitgedrukt, alle superlatieven van lief en schattig zijn op haar toepasbaar. Yoni is de kleinste van het stel en heeft in het begin een paar dagen wat darmprobleempjes gehad maar met behulp van wat medicatie was zij snel hersteld.  

Zij is opgegroeid met 3 volwassen katten en 4 nog kleinere kittens. Het is ontzettend ontroerend te zien hoe lief en zorgzaam zij op hun jonge leeftijd al voor nog jongere kittens is. Ook hadden wij, het gastgezin, gedurende 14 dagen een logeer hondje. Dat ging goed. Hebt u zelf een hond hangt het uiteraard van uw hond en uw begeleiding af of het bij u ook goed zal gaan. 

Yoni ligt graag in uw armen, op uw borst of op schoot. Zij communiceert vrij duidelijk wat zij wil. En één blik van haar mooie ogen smelt u ook vast meteen om meteen te voldoen aan haar wensen, die meestal om eten gaan. 

Zij speelt graag met haar broertjes en kan uitstekend overweg met speeltjes als een tunnel, balletjes en kattenveertjes. Ook de krabpaal is voor haar inmiddels geen hindernis meer. En ondanks dat ze een stuk kleiner is dan haar 3 broers laat ze hen niet HAAR voer uit HAAR bakje pikken. Ze duwt ze gewoon terug. Ook in het spel komt zij als kleinste goed voor zichzelf op. Samengevat een werkelijk allerliefst snoezepoesje wat graag de nodige tijd op uw schoot doorbrengt. Iemand die de hele dag van huis is, is dan ook geen optie voor deze lieverd. Yoni is gevaccineerd en gechipt. U dient er rekening mee te houden dat zij rond 10 juni haar tweede vaccinatie moet krijgen. Yoni wordt samen geplaatst met haar broertje Yoda.

Is jouw leven klaar voor 2 leuke kittens? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!