Yoda (en Yoni)

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd< 6 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf04-06-2022
Registratienummer183
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€180,00

Yoda verblijft momenteel in gastgezin in regio Eindhoven.

Yoda is het knappe cyperse broertje van Yindi, Yuki en Yoni. Hij is geboren op 7 april en was 12 dagen oud toen hij in ons gastgezin kwam. Yoda is met de fles groot gebracht een heerlijk knuffelbaar dotje wat graag in uw buurt is of op u ligt te chillen. Yoda weet goed duidelijk te maken wat hij wil en voor een blik uit zijn oogjes smelt iedereen meteen. In het begin heeft hij wat darmprobleempjes gehad maar met behulp van wat medicatie was dit snel verholpen. 

Yoda is opgegroeid met drie volwassen katten en 4 nog kleinere kittens en hij was, amper 4 weken oud, ontroerend zorgzaam voor de kleinere kittens. Hij bood hen meteen een veilig schuilplek tegen zijn warme lijfje. Ook hadden wij, het gastgezin, gedurende 14 dagen een logeer hondje. Dat ging goed. Hebt u zelf een hond hangt het uiteraard van uw hond en uw begeleiding af of het bij u ook goed zal gaan. 

Yoda is behalve heel lief ook lekker speels en druk bezig te ontdekken wat hij allemaal uit kan proberen. Topfavoriet zijn een speeltunnel, een balletje met rinkeltjes en inmiddels weet hij ook dat je vanaf een plankje op de krabpaal een goed overzicht hebt over wat er allemaal in huis gebeurt. 

Yoda wordt samen geplaatst met zijn zusje Yoni. Hij is gechipt en gevaccineerd. U dient er rekening mee te houden dat hij rond 10 juni zijn tweede vaccinatie moet ontvangen. 

Is jouw leven klaar voor 2 leuke kittens? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!