Yinger
Yao

Kittens Yinger en Yao

RasEuropese korthaar
GeslachtKater en poes
Leeftijd < 4 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa, vanaf 12 jaar
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf11-11-2022
Registratienummer947 + 970
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
Samen €360,00

Yinger en Yao verblijven momenteel in gastgezin in regio Eindhoven.

Yao en Yinger hebben elkaar ontmoet in ons gastgezin. Beiden hebben in het begin last van hun darmen gehad, maar met wat ondersteuning van medicijnen was dit snel opgelost. Zij zijn opgegroeid met een aantal iets grotere kittens en 3 volwassen poezen. Zij hebben een hondje, wat gewend is aan katten, op bezoek gehad. Zij waren nieuwsgierig, maar meer ook niet. Ook hebben zij met kinderen kennisgemaakt. Dit ging probleemloos. 

Yao is een zeer vrolijk ventje, altijd actief zonder echt heel druk te zijn. Hij is wereldkampioen knuffelen en kusjes uitdelen. Altijd in voor een spelletje en heeft er niemand zin dan speelt hij alleen. Yao mag graag op uw borst of in uw armen liggen slapen. Yao deelt alles, uw schoot, een mandje, zijn speeltjes. Behalve zijn etensbakje, dit bewaakt hij als een tijger. Overigens kan hij dan wel zonder problemen opgetild worden. Is zijn bakje leeg en dat van de anderen nog niet dan aarzelt hij geen moment om te helpen dit ook leeg te maken. 

Knappe Yinger is ook heerlijk aanhalig, maar iets bescheidener. Dat wil niet zeggen dat zij niet actief is. Zij houdt erg van de balletjes baan, maar met een simpele kartonnen doos kan zij zich ook goed vermaken. Samenspelen is geen probleem voor haar en uw schoot delen met één van de anderen gaat ook zonder problemen. Yinger is een weekje ouder dan Yao, zij is echter iets kleiner en iets lichter. 

Gezien hun hoge knuffelbehoefte staat hun gouden mandje bij mensen die ook werkelijk tijd hebben voor deze twee speelse kittens.  

Kun jij niet wachten om knuffels te krijgen van dit duo? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!