Yindi (en Yuki)

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd< 6 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf04-06-2022
Registratienummer185
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€180,00

Yindi verblijft momenteel in gastgezin in regio Eindhoven.

Yindi is geboren op 7 april en was pas 12 dagen oud toen hij in ons gast gezin kwam. Hij is met de fles groot gebracht en hij heeft zich ontwikkeld tot een allerliefst ventje. Wij noemen hem ook wel liefkozend beertje. Hij is een prachtig zwart ventje met een klein wit plukje onder zijn halsje. 

Yindi is opgegroeid met drie volwassen katten en 4 nog kleinere kittens en hij was de eerste, amper 4 weken oud, die al voor de kleinere kittens ging zorgen. Hij bood hen meteen een veilig schuilplek in zijn pootjes. Ook hadden wij, het gastgezin,  gedurende 14 dagen een logeer hondje. Dat ging goed. Hebt u zelf een hond hangt het uiteraard van uw hond en uw begeleiding af of het bij u ook goed zal gaan. 

Yindi heeft alles wat een mens van een kitten verlangt: zijn mooie looks, lief, speels, knuffelig en uiteraard begint hij af en toe ondeugend te worden tijdens zijn grote ontdekkingsreis een prachtige grote kater te worden. Hij is gechipt en gevaccineerd. Yindi wordt samen met zijn broertje Yuki.


Is jouw leven klaar voor 2 leuke kittens? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!