Kitten Yezzie (en Yetti)

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd< 6 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenJa
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf26-06-2022
Registratienummer249
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€180,00

Yezzie verblijft momenteel in gastgezin in regio Eindhoven.

Allerliefst in het kwadraat en dan zijn er ook nog eens twee van: de zusjes Yezzie en Yetti. Beide poesjes waren net 2 dagen oud toen ze in ons gastgezin kwamen en zijn dus met de fles groot gebracht. Het is dus logisch dat het eerste waarmee zij zich identificeerden de mens was. Gelukkig waren er meerdere, iets grotere, kittens in huis en drie volwassen poezen, zodat zij ook leerden wat poezen-gedrag was. 

Yezzie is een slagje groter dan haar mini-zusje, ietsje zwaarder en net iets sneller met het ontdekken van nieuwe dingen. Dit zonder brutaal te zijn. Yezzie is ook een heerlijk kroelpoesje. Zij ligt graag over uw schouder of om uw nek heen geslingerd. Ook zij heeft, net als haar zusje, geen enkel probleem met de andere aanwezige kittens en de volwassen poezen.  

Er is ook 14 dagen een hondje in huis geweest, maar eigenlijk was zij nog te klein om dit bewust mee te maken. Hebt u een hond hangt het van de hond en uw begeleiding af of het goed zal gaan. 

Zij heeft geoefend met kinderen en dat gaat probleemloos. 

Yezzie’s liefste wens is een gouden mandje samen met haar zusje Yetti en omdat ze beiden zeer mens-gericht staat dat mandje bij iemand die ook echt tijd voor de poesjes heeft. 

Ook Yezzie is geënt en gechipt. Haar tweede enting moet rond 8 juli plaats vinden bij de dierenarts van het opvangcentrum. Deze enting zit bij de adoptieprijs inbegrepen. 

Heb jij een plekje in je hart over voor Yetti en Yezzie? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!