Kitten Yetti (en Yezzie)

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd< 6 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf20-06-2022
Registratienummer247
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€180,00

Yetti verblijft momenteel in gastgezin in regio Eindhoven.

Allerliefst in het kwadraat en dan zijn er ook nog eens twee van: de zusjes Yetti en Yezzie. Beide poesjes waren net 2 dagen oud toen ze in ons gastgezin kwamen en zijn dus met de fles groot gebracht. Het is dus logisch dat het eerste waarmee zij zich identificeerden de mens was. Gelukkig waren er meerdere, iets grotere, kittens in huis en drie volwassen poezen, zodat zij ook leerden wat poezen-gedrag was. 

Kleine Yetti is een heerlijk aanhankelijk vrij-doosje. Als zij klaar is met spelen hangt zij graag op uw borst, in uw armen of op schoot. Graag legt zij haar zachte pootjes tegen uw gezicht en deelt zij poezenkusjes uit. Zij speelt graag met een tunneltje, met balletjes en kattenveertjes.  

Het was voor haar best pittig om groot te worden en zij heeft een paar dagen ondersteuning van wat medicatie gehad. Zij kan goed overweg met alle andere kittens en grote poezen en heeft er geen probleem mee uw schoot te delen. Ook kan zij heerlijk wegdromen tegen een ander kitten aan mocht u even geen tijd hebben. 

Er is ook 14 dagen een hondje in huis geweest, maar eigenlijk was zij nog te klein om dit bewust mee te maken. Hebt u een hond hangt het van de hond en uw begeleiding af of het goed zal gaan. 

Zij heeft wel geoefend met kinderen en dat gaat probleemloos. 

Yetti’s grote wens is een gouden mandje samen met haar zusje Yezzie en omdat ze beiden zeer mens-gericht staat dat mandje bij iemand die ook echt tijd voor de poesjes heeft. 

Yetti is gevaccineerd en gechipt. Haar tweede enting moet rond 8 juli plaats vinden bij de dierenarts van het opvangcentrum. Deze enting zit bij de adoptieprijs inbegrepen. 

Heb jij een plekje in je hart over voor Yetti en Yezzie? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!