Yeppe en Yari

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd< 6 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf07-07-2022
Registratienummer406 + 407
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
Samen €360,00

Yeppe en Yari verblijven momenteel in gastgezin in regio Eindhoven.

Yeppe en zijn broertje Yari kwamen binnen in ons gastgezin toen zij 4 weken oud waren. Zij waren een beetje bang, maar na een paar goede gesprekken en wat knuffeltherapie bleken het heerlijke aanhankelijke knuffelkatjes te zijn.  

Zij zijn opgegroeid met nog 4 andere wat grotere kitten en 3 volwassen poezen. Ook hebben zij een paar maal kindervisite gehad. Een derde broertje is inmiddels geadopteerd. 

Yeppe is met zijn witte vacht en beige vlekken een pracht van een beestje. Hij is heerlijk aanhankelijk en deelt met gemak uw schoot met andere kittens. Hij heeft in het begin wat moeite gekost om Yeppe aan het eten te krijgen, dus zijn gewicht te laten stijgen, maar met geduld is dat goed gekomen. Yeppe is in voor alle soorten van spelletjes: balletjes, tunnels, veertjes maar ook een simpel wc-rolletje is al prima. Eigenlijk is Yeppe gewoon een heerlijk makkelijk katje. 

Yari is een lief knap kereltje wat goed speelt met zijn broertjes maar ook met de andere kittens. Hij neemt graag zijn chill-momenten op uw schoot en heeft er geen enkel probleem mee deze schoot met anderen te delen. Verder houdt Yari van alle soorten spelletjes.

Is jouw leven klaar voor Yeppe en Yari? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!