Kitten Yavi

RasEuropese korthaar
GeslachtKater
Leeftijd< 6 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenJa
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf08-09-2022
Registratienummer666
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€180,00

Yavi verblijft momenteel in gastgezin in regio Eindhoven.

Lieve kleine Yavi had een pittige start in het leven. Hij werd gevonden toen hij nog geen twee weken oud was en was zo vies dat hij voor een deel kaal geschoren moest worden. Hij is met de fles groot gebracht. Zijn vachtje is prachtig hersteld.

Yavi is een enorm knuffelkatje wat heel erg aan mensen hangt. Iemand die hele dagen werkt is dan ook absoluut geen optie voor hem. Liefst werkt u niet of werkt u thuis. Hij ziet graag waar u bent en ziet hij u even niet dan laat hij dat duidelijk horen. Een opmerking om aan te geven dat u er wel bent is voldoende, hij komt dan onmiddellijk aangesneld.

Yavi is opgegroeid met drie grotere kittens en met 3 volwassen katten. Hij speelt goed samen met de anderen en laat zich, hoe klein hij ook is, zeker niet ondersneeuwen. De grotere kittens waren waanzinnig lief voor hem. Toen hij 6 weken oud was heeft hij twee, ongeveer even oude, kattenvriendinnetjes bij gekregen en ook daar gaat hij goed mee om.

Yavi heeft zeker een kattenmaatje nodig, dus wordt hij alleen geplaatst bij een andere speelse jonge kat/kitten. Hebt u geen andere kat/kitten in huis: hij is een hele goede combinatie met kitten Yormi of kitten Yikke, die ook bij ons logeren. Yormi en Yikke staan ook op deze website. Daarnaast past hij ook goed bij kitten Yozie, die over een paar weken beschikbaar komt voor adoptie.

Kittens worden alleen geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren.

Heb jij een plekje in je hart over Yavi? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!