Yaan

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd< 6 maanden
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenJa
kan bij kinderenNee
ZindelijkJa
Plaatsbaar vanaf04-08-2022
Registratienummer569
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutraliseren, carrier)
€180,00

Yaan verblijft momenteel in gastgezin in regio Eindhoven.

Van blazend pluizebolletje naar fluffy robbedoes, dat is het verhaal van Yaan, Yikke en Yormi. De laatste zin is dan: en zij leefden nog lang en gelukkig! Om dit waar te maken zoeken zij hun gouden mandje. 

Yaan is opgegroeid met haar 2 broertjes Yormi en Yikke, een wisselend aantal andere kittens en drie volwassen katten. Ze laten zich alle drie makkelijk optillen en knuffelen, maar daarna moeten ze snel weer door. Tenzij er iets lekkers te halen valt, dan hebben ze tijd genoeg om op en rond u te hangen. 

In het begin waren ze alle drie wat bangig maar Yaan had als eerste door dat het hebben van personeel toch wel voordelen had. Ze had haar eigen plekje, kreeg lekker te eten, steeds maar weer een schone kattenbak en dan ook nog eens kriebels, aaitjes en knuffels. Yaan is heerlijk actief, speelt goed met broertjes en de andere kittens. Zachte balletjes hebben een grote voorkeur, maar ook met kattenveertjes en de ballenbaan kan ze uitstekend overweg. Yaan is de kleinste van het stel, maar laat zich zeker niet onder sneeuwen. 

Van harde geluiden die vreemd voor haar zijn schrikt ze nog wel, maar ze is nieuwsgierig genoeg om snel te komen kijken waar dat geluid vandaan kwam. 

De perfecte match voor Yaan is daar waar al een andere jonge speelse poes aanwezig is. Af en toe wenst zij haar schoonheidsslaapje op een stil plekje door te brengen, een beetje “me-time”.  Komt u kennis maken met deze schoonheid? 

Kittens worden alleen geplaatst in een huis waar al een andere kat aanwezig is. Is dit niet het geval? Dan kunt u eventueel 2 kittens adopteren.

Wil jij Yaan de liefde geven die ze verdiend? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden!