Wieke

RasEuropese korthaar
GeslachtPoes
Leeftijd1 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenNee
Binnen/buitenBuiten
ZindelijkJa
Registratienummer1818
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccinaties up-to-date,
neutralisatie en Feliway Help!)
€135
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat moet de tijd krijgen om te wennen 

Wieke is een zwarte poes van een jaar oud. Met een klein wit befje is ze een mooi diertje om te zien. Ze kwam nogal dramatisch bij ons binnen. We weten niet precies wat er is gebeurd, maar ze lag op straat te schokken en iemand heeft haar gelukkig mee naar binnen genomen. Toen de dierenambulance arriveerde was ze in shock en helemaal stijf. Ze had een hersenschudding en was buiten bewustzijn. Ook waren er wat litteken plekjes zichtbaar.  

Bij onze dierenarts werd ze onderzocht en bleek ze wel gesteriliseerd te zijn, maar niet gechipt. Verder was ze gelukkig helemaal gezond. Helaas heeft zich niemand voor Wieke gemeld en daarom wacht ze nu op een nieuw baasje. Liefst eentje met een beetje geduld. 

In het begin bleef Wieke in haar schuilplaats als we in haar hok kwamen. Maar ze bleek erg veel interesse te hebben in brokjes. Voorzichtig kwam ze eten en werd daarna een stuk vrijer. Ze gaf kopjes en liet zich aaien. Oppakken vond ze nog wat spannend.  

Wieke is een poesje dat graag fysiek contact zoekt, maar door haar ongelukkige avontuur nog wat bang is. Daardoor kan ze in eerste instantie wel even blazen, maar komt ze al snel toch op schoot. Andere katten begroet ze ook met blazen, maar ook dit zou kunnen kalmeren naar mate ze er bekender mee raakt. Kammen vindt ze trouwens wel erg fijn! 

Wieke heeft een lief baasje nodig die haar nog even een beetje tijd geeft om te zien dat het allemaal niet zo spannend is als ze denkt. Met fijne ervaringen zal ze haar vertrouwen snel opbouwen en een hartstikke leuke huisgenoot zijn. 

Dus heb jij een beetje begrip en geduld voor Wieke in ruil voor duizend kopjes? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.