Wammes

RasEuropese korthaar
GeslachtKater, gecastreerd
Leeftijd7 jaar
Speciale zorgDieet
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenNee
Kan bij kinderenNee
Binnen/buitenBuiten
ZindelijkJa
Registratienummer1150
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccinaties up-to-date,
neutralisatie en Feliway Help!)
€135
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat moet naar buiten kunnen en kan niet met soortgenoten.

Dit is onze Wammes! Hij kwam binnen samen met een andere kater, maar ze waren niet echt beste vrienden, om deze reden plaatsen wij ze nu solo. We denken dat de vorige eigenaren ze thuis niet meer wilden en ze toen maar bij ons hebben afgeleverd. Wammes is een echte wammes en heeft een tikkie overgewicht. Om deze reden staat hij op dieet voer, het is het advies om dit in een nieuw thuis nog even aan te houden tot hij zijn ideale gewicht bereikt heeft.

Voor Wammes zoeken wij iemand die al ervaring heeft met katten en hun gedrag. Hij is namelijk een kat die zijn grenzen aan durft te geven. Hij kan ontzettend goed knuffelen en is ook echt wel supersociaal, maar zodra hij er genoeg van heeft dan zal hij dit laten merken met een tikje of een klein bijtje geven.
Een huis met kinderen of mensen die nooit eerder een kat hebben gehad vinden wij dan ook niet geschikt voor Wammes.

Hij zou het prettig vinden als hij op ten duur naar buiten kan, op z’n minst in een afgebakende tuin, zo kan hij lekker op avontuur, de vogels en insecten bekijken en zijn energie een beetje kwijt.

Heb jij ervaring met katten en kun jij deze stoere man een huis met tuin bieden? Vul dan hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.