Waldo

RasEuropees korthaar
GeslachtKater
Leeftijd5 jaar
Speciale zorgNee
Kan bij hondenOnbekend
Kan bij kattenOnbekend
Kan bij kinderenOnbekend
Binnen/buitenNaar buiten (uiteindelijk)
ZindelijkJa
Registratienummer3548
Adoptietarief
(incl. chippen, vaccineren,
neutralisatie)
€148,50
Belangrijkste aandachtspunt voor deze katDeze kat is erg aanhankelijk en vraagt op aandacht

Waldo is een rood-cypers met witte kater van 5 jaar oud. Hij heeft een bijzonder leuke tekening op zijn snoet. Hij hing bij mensen in de tuin rond en bleek geen baasjes te hebben. Hij werd binnengebracht en bleek na onderzoek gelukkig gezond.  

In de omgang blijkt Waldo een ontzettende lieverd te zijn. Het enige dat hij wil is knuffelen. Hij loopt over van de kopjes en komt lekker tegen je aan liggen. Dan ligt hij heerlijk te spinnen en een beetje te zeveren van genot. Hij duwt graag zijn natte neus in je nek en geeft je kusjes op je gezicht. Je moet wel een beetje bestand zijn tegen zijn kwijlende enthousiasme. En soms krijg je een kleine ‘love bite’ cadeau. Waldo is erg fysiek in de omgang.  

Het karakter van Waldo wordt omschreven als rustig, sociaal en lief.  Ook wordt hij geduldig en netjes genoemd. 

Waldo lijkt ook totaal niet onder de indruk van zijn buurvrouw, die nogal een druktemaker is. Wellicht een indicatie dat hij wel met andere katten samen kan?  

Het hengeltje is zijn favoriete speelgoed. 

Ben jij degene die Waldo alles kan bieden wat zijn hartje begeert? Vul hieronder het intake formulier in, dan kan er snel een eerste ontmoeting ingepland worden.